Photo Blle natural site philosofia

 

       Φιλοσοφία

 

        Η Φιλοσοφία όσον αφορά στην οινοποίηση αποτελείται από το συνδυασμό των πιο κατάλληλων τεχνικών προσαρμοσμένων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των σταφυλιών της περιοχής της Μαρώνειας. Η τεχνογνωσία ως προς την διαμόρφωση του αμπελώνα είναι υιοθετημένη από την Αυστραλία, ως προς την υγιεινή και την τεχνολογία από το Bordeaux και ως προς την οινοποίηση από την Βουργουνδία. Το αρμονικό συνταίριασμα των κατάλληλων για την περιοχή μεθόδων δημιουργεί τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Θρακιώτικης Οινοποίησης.

      Η εμφιάλωση των λευκών κρασιών γίνεται μόνο με ένα μη αποστειρωτικό φιλτράρισμα και των ερυθρών χωρίς φιλτράρισμα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι ευεργετικοί μικροοργανισμοί που πραγματοποίησαν τις ζυμώσεις των κρασιών των Κικόνων βρίσκονται μέσα στη φιάλη.

 

 

   Για όλες τις ετικέτες των Κικόνων πραγματοποιείται πάντα:

 

« Μια Εμφιάλωση ανά Χρονιά ανά Ετικέτα »

 

   έτσι ώστε να είναι κανείς σίγουρος ότι θα απολαύσει το ίδιο ακριβώς κρασί με αυτό που κέρδισε το αντίστοιχο μετάλλιο ή δοκίμασε παλαιότερα.